最新食品衛生学
Author(s)
Bibliographic Information
最新食品衛生学
三共出版, 1991.4
- Title Transcription
-
サイシン ショクヒン エイセイガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
最新食品衛生学
1991
Limited -
最新食品衛生学
Available at / 50 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
初版第2刷(1991,11)・第3刷(1992,4)のページ数:viii, 270p
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 食品衛生の概念
- 2 食品と微生物
- 3 食品の腐敗とその防止
- 4 食中毒
- 5 食品添加物
- 6 食品の有害汚染物質
- 7 食品の器具および容器包装
- 8 食品と伝染病,寄生虫症および異物
- 9 食品衛生行政
by "BOOK database"