Bibliographic Information

最新食品衛生学

坂村貞雄 [ほか] 編 ; 小笠原和夫 [ほか] 共著

三共出版, 1991.4

Title Transcription

サイシン ショクヒン エイセイガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 50 libraries

Note

初版第2刷(1991,11)・第3刷(1992,4)のページ数:viii, 270p

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生の概念
  • 2 食品と微生物
  • 3 食品の腐敗とその防止
  • 4 食中毒
  • 5 食品添加物
  • 6 食品の有害汚染物質
  • 7 食品の器具および容器包装
  • 8 食品と伝染病,寄生虫症および異物
  • 9 食品衛生行政

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN06281236
  • ISBN
    • 4782702698
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 266p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top