Bibliographic Information

食品学各論

樫尾一編集代表

(健康・栄養・食生活教育シリーズ)

中央法規出版, 1991.4

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 86 libraries

Note

参考図書, 参考文献: 章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 植物性食品
  • 第2章 動物性食品
  • 第3章 食用油脂
  • 第4章 甘味料・調味料・香辛料
  • 第5章 嗜好食品
  • 第6章 発酵食品
  • 第7章 コンビニエンス食品・新加工食品

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06395905
  • ISBN
    • 4805808128
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 233p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top