小宴会の料理と献立
Author(s)
Bibliographic Information
小宴会の料理と献立
(新しい日本料理 / 志の島忠編著, 4)
旭屋出版, 1990.9
- Title Transcription
-
ショウエンカイ ノ リョウリ ト コンダテ
Available at / 19 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
596.2||SH67||40201054
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 少人数の宴席料理 小宴の献立ごよみ
- 料理屋献立の構成の基調 料亭懐石と茶懐石
- 新しい献立の提案 小懐石献立と三点献立
- 小宴の献立を構成する料理 先付けからデザートまで
- 材料・調理別に見る献立の品々
- 小宴献立の盛りつけと器
- 献立の品々の調理 作り方と基礎知識
by "BOOK database"