Bibliographic Information

小宴会の料理と献立

(新しい日本料理 / 志の島忠編著, 4)

旭屋出版, 1990.9

Title Transcription

ショウエンカイ ノ リョウリ ト コンダテ

Available at  / 19 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 少人数の宴席料理 小宴の献立ごよみ
  • 料理屋献立の構成の基調 料亭懐石と茶懐石
  • 新しい献立の提案 小懐石献立と三点献立
  • 小宴の献立を構成する料理 先付けからデザートまで
  • 材料・調理別に見る献立の品々
  • 小宴献立の盛りつけと器
  • 献立の品々の調理 作り方と基礎知識

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07206906
  • ISBN
    • 4751100335
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    443p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top