レダクトン化学の基礎とビタミンCの生化学的成果 : 食品学の新基礎

Bibliographic Information

レダクトン化学の基礎とビタミンCの生化学的成果 : 食品学の新基礎

H・フォン・オイラー [ほか] 著

内田老鶴圃, 1960

Other Title

Grundlagen der Redukton-chemie und Biochemische Ergebnisse an Ascorbinsäure

Title Transcription

レダクトン カガク ノ キソ ト ビタミンC ノ セイカガクテキ セイカ : ショクヒンガク ノ シン キソ

Available at  / 88 libraries

Search this Book/Journal

Note

オイラー教授の肖像あり

Details

  • NCID
    BN07454839
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2, 5, 5, 267, 35p, 図版1枚
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top