マイクロシークエンスのための微量タンパク質精製法
Author(s)
Bibliographic Information
マイクロシークエンスのための微量タンパク質精製法
羊土社, 1992.4
- Other Title
-
A practical guide to protein and peptide purification for microsequencing.
- Title Transcription
-
マイクロシークエンス ノ タメノ ビリョウ タンパクシツ セイセイホウ
Available at / 65 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原書名:A practical guide to protein and peptide purification for microsequencing. c1989
文献:p106〜122
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 微量(5ナノモル以下)の精製あるいは部分精製タンパク質から部分アミノ酸配列を決定するための戦略
- 2章 タンパク質の酵素消化とHPLCによるペプチドの分離
- 3章 SDS‐PAGEによるタンパク質とペプチドの精製
- 4章 ニトロセルロース膜上でのプロテアーゼ消化によるタンパク質の内部アミノ酸配列の分析
- 5章 FAB質量分析、高性能タンデム質量分析によるペプチドの構造解析
by "BOOK database"