Bibliographic Information

食品のレオロジー : 食の物性評価

磯直道, 水野治夫, 小川廣男著

(水産・海洋ライブラリ, 2)

成山堂書店, 1992.5

Title Transcription

ショクヒン ノ レオロジー : ショク ノ ブッセイ ヒョウカ

Available at  / 84 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 弾性
  • 第2章 粘性
  • 第3章 粘弾性
  • 第4章 各種食品のレオロジー
  • 第5章 官能検査

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07594747
  • ISBN
    • 4425824113
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    3, 2, 148p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top