Bibliographic Information

食品添加物の実際知識

谷村顕雄著

(商品知識シリーズ)

東洋経済新報社, 1992.4

第4版

Title Transcription

ショクヒン テンカブツ ノ ジッサイ チシキ

Available at  / 64 libraries

Description and Table of Contents

Description

食品添加物の働き、使用量、毒性と安全性確保の手段、添加物を使用した食品の実例を解説。実務家にすぐ役に立つ座右のハンドブック。

Table of Contents

  • 食品添加物の基礎知識
  • 食品添加物の特性
  • 食品添加物各論
  • 食品添加物の使用実例
  • 食品添加物の毒性と安全性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07603531
  • ISBN
    • 4492083499
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi,253p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top