Bibliographic Information

日本食品食物繊維成分表

科学技術庁資源調査会編

(四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告, 4)

大蔵省印刷局, 1992.11

Other Title

Standard tables of food composition in Japan : dietary fiber

Title Transcription

ニホン ショクヒン ショクモツ センイ セイブンヒョウ

Available at  / 66 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 調査の目的と背景
  • 第2章 食物繊維成分表の説明
  • 第3章 作表における食品群の留意点
  • 第4章 日本食品食物繊維成分表(穀類;いも及びでん粉類;種実類;豆類;野菜類;果実類;きのこ類;藻類;し好飲料類;調味料及び香辛料類)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN08510094
  • ISBN
    • 4173117043
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    69p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top