油脂製品の知識

Author(s)

Bibliographic Information

油脂製品の知識

安田耕作 [ほか] 著

幸書房, 1993.2

新版

Title Transcription

ユシ セイヒン ノ チシキ

Available at  / 64 libraries

Note

その他の著者: 福永良一郎, 松井宣也, 渡辺正男

参考書: p.v-vi

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 油脂の種類と性質(油脂の構造;油脂の種類;油脂の化学的特数とその意義;油脂の物理的特数とその意義;油脂の変敗とその防止;油脂の栄養;食用油の消費動向)
  • 2 油脂の構造(採油;油脂の精製;油脂の加工法)
  • 3 油脂製品(食用油;マヨネーズ、ドレッシング;マーガリン;ショートニング、ラード;粉末油脂;ホイップクリーム ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN09131207
  • ISBN
    • 9784782101186
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 308p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top