油脂製品の知識
Author(s)
Bibliographic Information
油脂製品の知識
幸書房, 1993.2
新版
- Title Transcription
-
ユシ セイヒン ノ チシキ
Available at / 64 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 福永良一郎, 松井宣也, 渡辺正男
参考書: p.v-vi
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 油脂の種類と性質(油脂の構造;油脂の種類;油脂の化学的特数とその意義;油脂の物理的特数とその意義;油脂の変敗とその防止;油脂の栄養;食用油の消費動向)
- 2 油脂の構造(採油;油脂の精製;油脂の加工法)
- 3 油脂製品(食用油;マヨネーズ、ドレッシング;マーガリン;ショートニング、ラード;粉末油脂;ホイップクリーム ほか)
by "BOOK database"