Bibliographic Information

血栓症を予防する野菜

五十嵐紀子,並木和子著

(ハッピーエンド・ブック, . 食卓のエコロジー||ショクタク ノ エコロジー ; part 1)

産調出版, 1992.1

Title Transcription

ケッセンショウ オ ヨボウスル ヤサイ

Available at  / 7 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 生活と食卓の変容
  • 第2章 抗血栓食の研究の発端
  • 第3章 食物で変わる血液への驚きと期待
  • 第4章 野菜、果物、お茶の新しい生体調節機能の発見
  • 第5章 魚と野菜のメニューで血液が変わる
  • 第6章 人間の血液と生命
  • 第7章 食卓の変容と対策
  • 付録 魚、野菜、果物の活性

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN09371991
  • ISBN
    • 4882821036
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    206p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top