Bibliographic Information

食品の洗浄と異物除去

太田静行, 中山正夫編

(ニュー エンジニアリング ライブラリー / 日本技術士会監修)

地人書館, 1993.6

Title Transcription

ショクヒン ノ センジョウ ト イブツ ジョキョ

Available at  / 35 libraries

Note

監修:日本技術士会

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の洗浄殺菌の意義と考え方
  • 2 農産物の洗浄と殺菌
  • 3 水産物の洗浄と殺菌
  • 4 洗浄剤
  • 5 食品工場の洗浄と殺菌の実際
  • 6 食品工場における異物混入の防止策
  • 7 そうざい原料の異物除去

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN09443731
  • ISBN
    • 4805204370
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    233p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top