Bibliographic Information

給食管理

中村年子[ほか]編

(健康・栄養・食生活教育シリーズ)

中央法規出版, 1991.3

Title Transcription

キュウショク カンリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 26 libraries

Note

執筆:中村年子ほか

参考文献:p217

Description and Table of Contents

Description

本書は、栄養士および管理栄養士養成施設の教科書として、また、管理栄養士国家試験受験のための書として企画された。

Table of Contents

  • 総論(集団給食;給食管理;給食関係法規・行政指導)
  • 各論(栄養管理;食材料管理;事務管理;作業管理;施設・設備管理;衛生管理;施設別給食管理;各給食施設の課題と改善点)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN09819065
  • ISBN
    • 4805808179
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi,227p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top