Bibliographic Information

減塩調味の知識

太田静行著

幸書房, 1993.11

Title Transcription

ゲンエン チョウミ ノ チシキ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 70 libraries

Note

各章末:文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 塩の歴史
  • 第2章 食塩の製造法
  • 第3章 食塩の性質
  • 第4章 食塩の味
  • 第5章 食塩と他の調味料
  • 第6章 食塩の生理作用
  • 第7章 減塩食
  • 第8章 塩と調理
  • 第9章 塩と食品加工
  • 第10章 食塩と微生物
  • 第11章 塩味を主体とする調味料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN10140861
  • ISBN
    • 4782101236
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xvii,250p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top