調理食品成分照鑑

Author(s)

    • 樋口, 太郎 ヒグチ, タロウ
    • 近藤, 光之 コンドウ, ミツユキ
    • 松澤, 九二雄 マツザワ, クニオ
    • 住田, あや スミタ, アヤ

Bibliographic Information

調理食品成分照鑑

佐伯矩 [ほか] 著

南江堂, 1937.8

Other Title

The Chemical analysis of cooked food

Title Transcription

チョウリ ショクヒン セイブン ショウカン

Available at  / 31 libraries

Search this Book/Journal

Note

その他の著者: 樋口太郎, 近藤光之, 松澤九二雄, 住田あや

Details

  • NCID
    BN10871481
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    446p
  • Size
    27cm
Page Top