原色食品加工工程図鑑

Bibliographic Information

原色食品加工工程図鑑

井上四郎[ほか]編集

建帛社, 1994.5

改訂版

Title Transcription

ゲンショク ショクヒン カコウ コウテイ ズカン

Available at  / 143 libraries

Note

監修:小原哲二郎ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 米の加工
  • 2 麦の加工
  • 3 いも類の加工
  • 4 豆類の加工
  • 5 果実類の加工
  • 6 野菜類の加工
  • 7 乳の加工
  • 8 肉・卵の加工
  • 9 水産品の加工
  • 10 調味料
  • 11 酒類
  • 12 嗜好品
  • 13 油脂類・甘味料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN10884574
  • ISBN
    • 4767960363
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    192p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top