原色食品加工工程図鑑
Author(s)
Bibliographic Information
原色食品加工工程図鑑
建帛社, 1994.5
改訂版
- Title Transcription
-
ゲンショク ショクヒン カコウ コウテイ ズカン
Available at / 144 libraries
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
588||Ino190000133770
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修:小原哲二郎ほか
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 米の加工
- 2 麦の加工
- 3 いも類の加工
- 4 豆類の加工
- 5 果実類の加工
- 6 野菜類の加工
- 7 乳の加工
- 8 肉・卵の加工
- 9 水産品の加工
- 10 調味料
- 11 酒類
- 12 嗜好品
- 13 油脂類・甘味料
by "BOOK database"