食文化と栄養

Author(s)

    • 明治製菓 メイジ セイカ

Bibliographic Information

食文化と栄養

明治製菓株式会社広報部編

(医食同源選書, 8)

明治製菓株式会社広報部 , 牧羊社(発売), [1994.7]

Title Transcription

ショクブンカ ト エイヨウ

Available at  / 21 libraries

Note

出版年はジャケットカバーによる

付: 参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • パン
  • 牛乳
  • 大豆
  • イモ
  • 植物油
  • 野菜
  • 果物
  • 唐辛子
  • 昆布
  • お茶
  • チョコレート

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11016573
  • ISBN
    • 4833317206
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    237p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top