野菜に学ぶ : 素材への奉仕から離れ、調理技術の確認 専門家の味をあなたの食卓に /丸橋勇三〔著〕

Bibliographic Information

野菜に学ぶ : 素材への奉仕から離れ、調理技術の確認 専門家の味をあなたの食卓に /丸橋勇三〔著〕

(シェフ・シリーズ, 56)

中央公論社, 1993.1

Other Title

丸橋勇三の野菜に学ぶ

Title Transcription

ヤサイ ニ マナブ : ソザイ エ ノ ホウシ カラ ハナレ チョウリ ギジュツ ノ カクニン センモンカ ノ アジ オ アナタノ ショクタクニ

Available at  / 5 libraries

Search this Book/Journal

Note

著者の肖像あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11151794
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top