Bibliographic Information

鉄人の中国健康料理

陳建一著

(中公文庫, ビジュアル版)

中央公論社, 1994.11

Other Title

中国の野菜料理

Title Transcription

テツジン ノ チュウゴク ケンコウ リョウリ

Available at  / 3 libraries

Note

「中国の野菜料理」(1988年刊)の改題

Description and Table of Contents

Description

野菜たっぷりな四川の味。テレビで中華の“料理の鉄人”として人気ある著者が、野菜を主に肉や魚介類との栄養のバランスを考えて作る毎日の食事。

Table of Contents

  • 中国野菜・中国きのこ
  • 葉菜・茎菜・花菜
  • 根菜
  • 果菜
  • 豆類
  • きのこ
  • 加工品

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Details

  • NCID
    BN11673020
  • ISBN
    • 412202188X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    157p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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