西洋料理プロの隠し技 : このコツ知ればプロの味

Bibliographic Information

西洋料理プロの隠し技 : このコツ知ればプロの味

大阪あべの辻調理師専門学校編

(カッパ・ホームス)

光文社, 1994.12

Title Transcription

セイヨウ リョウリ プロ ノ カクシワザ : コノ コツ シレバ プロ ノ アジ

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Description

ローストビーフ、ブイヤベースからパスタまで。食べる人を喜ばせる極意。

Table of Contents

  • 1 肉料理プロの隠し技
  • 2 魚・卵料理プロの隠し技
  • 3 野菜料理プロの隠し技
  • 4 パスタ料理プロの隠し技

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11861406
  • ISBN
    • 4334052207
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    208,5p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top