Bibliographic Information

韓国の食

黄慧性, 石毛直道著

(平凡社ライブラリー, 86)

平凡社, 1995.2

Title Transcription

カンコク ノ ショク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 84 libraries

Note

平凡社 1988年5月刊の再刊

Description and Table of Contents

Description

人間国宝が語る李朝宮廷料理の伝統、食卓の作法、キムチの意味。聞き手は食の第一人者、国立民族学博物館・石毛直道。確固たる民族の歴史に支えられた韓国の豊かな食のすべてが明かされる。

Table of Contents

  • 両斑の一人娘として
  • 李王朝
  • 宮中飲食
  • 宴の周辺
  • 食事の作法
  • 韓国料理の基本
  • ヤンニョムとコミョン
  • 海の幸、山の幸
  • 菓子と餅、茶と酒
  • 信仰と食べもの

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12112131
  • ISBN
    • 4582760864
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    364p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top