Bibliographic Information

食品学各論

吉田勉編集

学文社, 1991.10

改訂

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 総論(食品材料の意義;食品材料と自然分類;食用部分の生物学的名称)
  • 第2編 農産食品材料(穀類;いも類;種実類;豆類;野菜類;果実類;きのこ類;香辛料類)
  • 第3編 水産食品材料(藻類;魚類;貝類;その他の魚介類;鯨肉類)
  • 第4編 畜産食品材料(獣鳥肉類;卵;乳類)
  • 第5章 油脂・甘味料調味料類・し好飲料(油脂類;甘味料調味料類;し好飲料類)
  • 第6編 バイオテクノロジーと食品材料(バイオリアクター;細胞融合;遺伝子操作;発生工学;新しい食品材料の開発)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12129699
  • ISBN
    • 4762002798
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii,307p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top