家庭で作れる京料理 : 料亭「なかむら」主人に教わる旬の味

Author(s)

    • 中村, 文治 ナカムラ, ブンジ

Bibliographic Information

家庭で作れる京料理 : 料亭「なかむら」主人に教わる旬の味

中村文治著

(中公文庫, ビジュアル版)

中央公論社, 1995.3

Title Transcription

カテイ デ ツクレル キョウリョウリ : リョウテイ ナカムラ シュジン ニ オソワル シュン ノ アジ

Available at  / 5 libraries

Note

「京都「なかむら」中村文治の京の料理」(1988年刊)の改題

Description and Table of Contents

Description

繊細にして大胆素朴にして華やかな素顔の京の味を京料理の老舗の主人がやさしく教える。

Table of Contents

  • 春の料理
  • 夏の料理
  • 秋の料理
  • 冬の料理
  • お正月のおせち料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12418346
  • ISBN
    • 4122022789
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top