給食管理

Author(s)

Bibliographic Information

給食管理

中村年子, 白木まさ子編

(健康・栄養・食生活教育シリーズ)

中央法規出版, 1995.3

第2版

Title Transcription

キュウショク カンリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 64 libraries

Note

執筆者: 中村年子ほか

参考文献: p218

6刷(1999.9)には別冊『第6次改定日本人の栄養所要量 : 食事摂取基準』あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 総論(集団給食;給食管理;給食関係法規・行政指導)
  • 各論(栄養管理;食材料管理;事務管理;作業管理;施設・設備管理;衛生管理;施設別給食管理;各給食施設の課題と改善点)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12652627
  • ISBN
    • 4805813334
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 229p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top