食物繊維
Author(s)
Bibliographic Information
食物繊維
第一出版, 1995.5
改訂新版
- Title Transcription
-
ショクモツ センイ
Available at 177 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
執筆: 印南敏ほか
索引: p381-394
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食物繊維の化学
- 食物繊維の分析法
- 食物繊維の物理化学的性質
- 食物繊維の生理作用
- 食物繊維の腸管内における消化と代謝
- 腸内細菌と食物繊維
- 食物繊維と疾病
- 食物繊維の食品への応用
- 食品中の食物繊維の含量
- 食物繊維の摂取量
by "BOOK database"