食品機能学への招待 : 機能性食品とその効能

Bibliographic Information

食品機能学への招待 : 機能性食品とその効能

須見洋行著

三共出版, 1995.6

Title Transcription

ショクヒン キノウガク エノ ショウタイ : キノウセイ ショクヒン ト ソノ コウノウ

Available at  / 188 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品の機能性
  • 2 各種疾患と食品の機能性(効能)
  • 3 食品の機能性(効能)と機能性素材
  • 4 今後の課題および法律面

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN12754445
  • ISBN
    • 4782703260
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 167p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top