食品加工学
Author(s)
Bibliographic Information
食品加工学
(健康・栄養・食生活教育シリーズ)
中央法規出版, 1995.4
第2版
- Title Transcription
-
ショクヒン カコウガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
食品加工学
1995
Limited -
食品加工学
Available at / 46 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献:p187-188
執筆者: 黒川守浩, 相川恵美子, 岸本満, 野坂一江, 平井俊次, 増田勝己, 盛永宏太郎
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 序論(食品素材と食品加工;最近の食生活と加工食品)
- 総論(食品の加工;食品の保存;食品の包装;加工食品の規格と表示制度)
- 各論(調理加工食品;農産加工品;畜産加工品;水産加工品 ほか)
by "BOOK database"