食品加工学

Author(s)

Bibliographic Information

食品加工学

黒川守浩 [ほか] 編集

(健康・栄養・食生活教育シリーズ)

中央法規出版, 1995.4

第2版

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 46 libraries

Note

参考文献:p187-188

執筆者: 黒川守浩, 相川恵美子, 岸本満, 野坂一江, 平井俊次, 増田勝己, 盛永宏太郎

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序論(食品素材と食品加工;最近の食生活と加工食品)
  • 総論(食品の加工;食品の保存;食品の包装;加工食品の規格と表示制度)
  • 各論(調理加工食品;農産加工品;畜産加工品;水産加工品 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN12797390
  • ISBN
    • 4805813121
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 196p, 図版1枚
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top