魚介類の鮮度判定と品質保持

Bibliographic Information

魚介類の鮮度判定と品質保持

渡邊悦生編

(水産学シリーズ / 日本水産学会監修, 106)

恒星社厚生閣, 1995.10

Other Title

Measurement of freshness and assurance of seafood quality

Title Transcription

ギョカイルイ ノ センド ハンテイ ト ヒンシツ ホジ

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Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 機器による鮮度判定
  • 2 鮮度と品質(鮮度と微生物;鮮度と風味;鮮度と加工適性)
  • 3 新しい品質保持技術(スーパーチルド;ガラス転移;高圧処理)

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Details

  • NCID
    BN13201292
  • ISBN
    • 4769908075
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    126p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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