食料生産と資源管理
Author(s)
Bibliographic Information
食料生産と資源管理
(食料生産の生態学 : 環境問題の克服と持続的農業に向けて, 3)
農林統計協会, 1995.9
- Other Title
-
Crop ecology
- Title Transcription
-
ショクリョウ セイサン ト シゲン カンリ
Available at / 121 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
615.4||Loo||395064444
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
615||Loo||||図書館190000008016
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
615.4:L87:35019613453
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監訳: 堀江武, 高見晋一
参考図書: 各章末
第1巻から第3巻の引用文献: p237-258
Description and Table of Contents
Table of Contents
食料生産と資源管理(土壌管理;天水農業における水利用の最適化;潅がい農業における水管理;エネルギーと労力;オーストラリア南部のコムギ—羊農業の分析;北アメリカ・コーンベルトの複合農業;不確実性の未来に向けて)
by "BOOK database"