タイの食品加工業の現状と課題 : コメ,ダイズ,伝統的発酵食品

Bibliographic Information

タイの食品加工業の現状と課題 : コメ,ダイズ,伝統的発酵食品

国際農林業協力協会編

(調査研究叢書, no.12)

国際農林業協力協会, 1995.9

Title Transcription

タイ ノ ショクヒン カコウギョウ ノ ゲンジョウ ト カダイ : コメ ダイズ デントウテキ ハッコウ ショクヒン

Available at  / 17 libraries

Search this Book/Journal

Contents of Works

  • タイのコメとその加工技術 / Saipin Maneepun執筆 ; 昆野昭晨訳
  • タイのダイズ食品産業 / Warunee Varanyanond執筆 ; 昆野昭晨訳
  • タイの伝統的発酵食品産業 / Chakamas Wongkhalaung執筆 ; 昆野昭晨訳

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13485826
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top