Bibliographic Information

酒の肴の料理とお通し

(新しい日本料理 / 志の島忠編著, 5)

旭屋出版, 1995.2

Title Transcription

サケ ノ サカナ ノ リョウリ ト オトオシ

Available at  / 15 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 旬味佳肴ごよみ
  • 酒席の主役となる肴
  • 新趣向の肴の提案
  • 調理・料理別に見る肴
  • 材料別に見る肴
  • 酒の肴の器と盛りつけ
  • 酒席の口切りの肴
  • 酒の肴の料理の調理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1355949X
  • ISBN
    • 4751100521
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    431p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top