野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本

Bibliographic Information

野菜の料理 : 「健康おかず」を上手につくる材料選びと調理の基本

志の島忠 [著]

(小学館実用シリーズ, . seven books||seven books . ごちそうcooking愛蔵版||ゴチソウ cooking アイゾウバン)

小学館, 1993.5

Title Transcription

ヤサイ ノ リョウリ : ケンコウ オカズ オ ジョウズ ニ ツクル ザイリョウ エラビ ト チョウリ ノ キホン

Available at  / 6 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13770072
  • ISBN
    • 4091033326
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    243p (図共)
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top