Bibliographic Information

図解食品衛生学

市川富夫 [ほか] 共著

講談社, 1996.4

Title Transcription

ズカイ ショクヒン エイセイガク

Available at  / 75 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書は、栄養士、管理栄養士を目指している学生諸氏のためにまとめられたものである。できるだけ図に重きを置きつつ、解説は簡潔に、を心掛けた。

Table of Contents

  • 1 食品衛生概論
  • 2 食品と微生物
  • 3 食品の変質
  • 4 食中毒
  • 5 食品と伝染病、寄生虫および衛生動物
  • 6 有害物質による食品の汚染
  • 7 食品添加物

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN14193495
  • ISBN
    • 4061397796
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    195p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top