Bibliographic Information

テーブルマナーのエッセンス

日本ホテル・レストランサービス技能協会編

チクマ秀版社, 1996.8

Other Title

The essence to table manners

Title Transcription

テーブル マナー ノ エッセンス

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 23 libraries

Note

参考文献: 巻末

Description and Table of Contents

Description

“プロトコール”から“テーブルウェア”まで西洋料理に関する最新の情報について解説した画期的な内容。「テーブルマナー講師」をめざす人はもちろん、料飲関係者必読のテキストブックです。

Table of Contents

  • 第1章 マナーとプロトコール
  • 第2章 西洋料理
  • 第3章 テーブルウェア
  • 第4章 ワインとベヴァリッジ
  • 第5章 食品衛生と栄養

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN15146355
  • ISBN
    • 4805002891
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    176p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top