グルメを料理する十の方法

Bibliographic Information

グルメを料理する十の方法

栗本薫著

(光文社文庫)

光文社, 1996.5

Title Transcription

グルメ オ リョウリ スル ジュウ ノ ホウホウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 1 libraries

Description and Table of Contents

Description

小錦顔負けの巨体の持ち主のアザミと、美人テキスタイル・デザイナーのえりかは、おいしいものをたくさん食べるという固い絆で結ばれている。今夜もレストランで超人的食欲を発揮していたが、そこで毒殺事件が発生。せっかくのデートをふいにされた二人は、事件の謎を追うが…。巧妙に仕組まれた殺人フルコースの意外な隠し味とは。長編推理の会心作。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15148623
  • ISBN
    • 4334722245
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    306p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top