料理人の秘伝 : 東京の味・江戸の味

Bibliographic Information

料理人の秘伝 : 東京の味・江戸の味

中公文庫編集部編

(中公文庫, ビジュアル版)

中央公論社, 1996.5

Title Transcription

リョウリニン ノ ヒデン : トウキョウ ノ アジ エド ノ アジ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 4 libraries

Note

「東京の味・江戸の味日本料理の魅力」(平成2年刊)の改題

Description and Table of Contents

Description

江戸の粋を集めて真心と手間暇かけて作る江戸の味を、いまに受け継ぐ料理人の技と味を伝授。

Table of Contents

  • 江戸の暮らし・食事情
  • かつての名人芸を蘇らせる献立、復元の宴「菊見月」料理
  • 料理人に教わる秘伝の技と味
  • 江戸っ子が残したおそうざい
  • 料理屋さんに学ぶ飯・汁・香

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15242213
  • ISBN
    • 4122026105
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top