Bibliographic Information

すぐに役立つ食物繊維の知識と献立

池上幸江, 永山スミ著 ; 国民栄養振興会編

(食品・栄養・健康ニューガイドシリーズ)

第一出版, 1996.11

Title Transcription

スグ ニ ヤクダツ ショクモツ センイ ノ チシキ ト コンダテ

Available at  / 62 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食物繊維とは何か
  • 2章 食物繊維の生理作用
  • 3章 食物繊維の正しい摂り方
  • 4章 食物繊維を多く摂るための献立例

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15550372
  • ISBN
    • 4804107649
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    68p
  • Size
    23cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top