Bibliographic Information

刺身の料理と盛りつけ

(新しい日本料理 / 志の島忠編著, 1)

旭屋出版, 1992.4

Title Transcription

サシミ ノ リョウリ ト モリツケ

Available at  / 17 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 郷土色豊かな刺身—海の幸・北から南から
  • 日本料理の華—刺身の醍醐味“姿造り”
  • 料理形式による刺身の“型”
  • 刺身の庖丁使い—基本の“切りつけ方と作り”
  • 刺身の盛りつけ—銘々盛りから大皿盛りまで
  • 刺身の器と様々な盛りつけ
  • 新趣向の刺身—小鉢揃い盛り、欧風前菜造りなど
  • 刺身の料理の調理—作り方と基礎知識

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN15982548
  • ISBN
    • 4751100394
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    427p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top