Bibliographic Information

お豆さんと近江のくらし

滋賀の食事文化研究会編

(淡海文庫, 8)

サンライズ印刷出版部, 1996.12

Title Transcription

オマメサン ト オウミ ノ クラシ

Available at  / 22 libraries

Note

文献:巻末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 記録に残る豆
  • 第2章 豆の七変化—大豆を使った伝統加工食品
  • 第3章 ことこと煮る煮豆—琵琶湖の幸、野の幸との出会い
  • 第4章 豆でいっぷく
  • 第5章 味噌で彩るくらし
  • 第6章 豆暦—神事・仏事の豆
  • 第7章 滋賀の豆文化を探る

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN16091485
  • ISBN
    • 4883251136
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    彦根
  • Pages/Volumes
    203p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top