Bibliographic Information

食品加工学

倉田忠男, 松本信二編集

(現代栄養科学シリーズ, 12)

朝倉書店, 1997.2

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

Available at  / 125 libraries

Note

参考書: p179-180

索引: p[181]-186

執筆: 倉田忠男ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品保蔵・加工の意義
  • 2 食品の変質(物理・化学的要因;生化学的要因;生物学的要因)
  • 3 食品保蔵の原理(水分の除去;浸透圧の利用;pHの調節 ほか)
  • 4 食品の加工(農産加工;水産加工;畜産物加工 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1611589X
  • ISBN
    • 4254616120
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 186p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top