Bibliographic Information

食品と科学 = Food and science

食品と科学社, 1959-2023

  • 創刊[1巻1]号 ([昭34.4])-65巻3号 (令5.3)

Other Title

Food science

Title Transcription

ショクヒン ト カガク

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Note

並列タイトル変更: Food science (<52巻1号 (平22.1)>-65巻3号 (令5.3))

42巻1号 (平12.1)には通巻537号の表示あり

出版地変更: 大阪 (創刊[1巻1]号 ([昭34.4])-)→東京 (<52巻1号 (平22.1)>-65巻3号 (令5.3))

Details

  • NCID
    AN00117887
  • ISSN
    00374105
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Publication Status
    Dead Status
  • Frequency
    Monthly
  • Regularity
    Regular
  • Type of Continuing Resource
    Periodical
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