書誌事項

Rice in human nutrition

prepared in collaboration with FAO by Bienvenido O. Juliano

(FAO food and nutrition series, no. 26)

Published with the cooperation of the International Rice Research Institute, Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1993

大学図書館所蔵 件 / 27

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. 135-162)

内容説明・目次

内容説明

On title page & cover: International Rice Research Institute

目次

  • Rice consumption and nutrition problems in rice-consuming countries
  • grain structure, composition and consumers' criteria for quality
  • nutritional value of rice and rice diets
  • rice post-harvest processing, parboiling and home preparation
  • major processed rice products
  • challenges and prospects.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA2450599X
  • ISBN
    • 9251031495
  • LCCN
    94219512
  • 出版国コード
    it
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Rome
  • ページ数/冊数
    vi, 162 p.
  • 大きさ
    21 cm
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ