Bibliographic Information

北京料理

(新中国料理大全, 1)

小学館, 1997.8

Title Transcription

ペキン リョウリ

Note

監修:中山時子 陳舜臣

取材・解説:木村春子

Description and Table of Contents

Description

宮廷料理と庶民の味と華北地方の名菜を現地取材!王都北京の豪華繊細な味を一挙全公開。

Table of Contents

  • 肉・野菜料理
  • 乾貨料理
  • 魚介料理
  • 冷菜など
  • 点心
  • 中国北方の風土と料理
  • 北方の粉食を考える
  • 清朝の宮廷料理
  • 調理人生40年
  • 4日間の挑戦
  • 北京市民の食生活
  • 解説 北京料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BA31804742
  • ISBN
    • 409680861X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top