Bibliographic Information

食物繊維の科学

辻啓介, 森文平編

(食品成分シリーズ)

朝倉書店, 1997.9

Title Transcription

ショクモツ センイ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 226 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Description

本書では、各食物繊維ごとに章を設け、その構造、機能について詳述。

Table of Contents

  • 1 総論
  • 2 不溶性食物繊維
  • 3 高分子水溶性食物繊維
  • 4 低分子水溶性食物繊維
  • 5 食物繊維の研究と今後の展望

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA32326919
  • ISBN
    • 4254435126
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 163p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top