食品微生物制御の化学

Bibliographic Information

食品微生物制御の化学

松田敏生著

幸書房, 1998.2

Title Transcription

ショクヒン ビセイブツ セイギョ ノ カガク

Available at  / 116 libraries

Note

引用文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 HACCPによる食品の品質管理
  • 2 食品保存の化学の概要
  • 3 食品保存効果を持つ化学的合成品
  • 4 食品保存・殺菌が主目的でない物質
  • 5 天然物および天然添加物
  • 6 香辛料および香辛料成分
  • 7 植物由来の天然物
  • 8 動物由来の天然物
  • 9 微生物由来の天然物
  • 10 その他の天然物

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA35501367
  • ISBN
    • 4782101538
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 361p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top