新食品学実験法

Author(s)

Bibliographic Information

新食品学実験法

高橋幸資, 和田敬三編

朝倉書店, 1999.2

改訂版

Title Transcription

シン ショクヒンガク ジッケンホウ

Available at  / 142 libraries

Note

参考図書: p[205]-206

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 食品学実験(食品成分に関する実験;食品組織の観察に関する実験;食品の嗜好的性質に関する実験;食品タンパク質の構造変化に関する実験 ほか)
  • 第2編 食品学実験を行なうための基礎(実験器具と一般操作;食品微生物の実験)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA40873178
  • ISBN
    • 4254610343
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 211p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top