新食品学実験法
Author(s)
Bibliographic Information
新食品学実験法
朝倉書店, 1999.2
改訂版
- Title Transcription
-
シン ショクヒンガク ジッケンホウ
Available at / 142 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||TA331032209
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.51||Sh69||改訂版40010080
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考図書: p[205]-206
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1編 食品学実験(食品成分に関する実験;食品組織の観察に関する実験;食品の嗜好的性質に関する実験;食品タンパク質の構造変化に関する実験 ほか)
- 第2編 食品学実験を行なうための基礎(実験器具と一般操作;食品微生物の実験)
by "BOOK database"