Bibliographic Information

食品衛生学

山中英明, 藤井建夫, 塩見一雄著

恒星社厚生閣, 1999.7

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 90 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生の概念
  • 第2章 食中毒発生状況
  • 第3章 微生物性食中毒(食水系感染症)
  • 第4章 自然毒食中毒
  • 第5章 化学性食中毒
  • 第6章 食品添加物
  • 第7章 食品の汚染指標細菌
  • 第8章 食品の腐敗
  • 第9章 食品の微生物制御
  • 第10章 HACCPシステム
  • 第11章 食品衛生法と食品衛生行政

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA42860111
  • ISBN
    • 4769908989
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 256p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top