標準食品学各論
Author(s)
Bibliographic Information
標準食品学各論
医歯薬出版, 1999.8
- Other Title
-
Chemistry of food and resources
- Title Transcription
-
ヒョウジュン ショクヒンガク カクロン
Available at / 75 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||SA961031956
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
本書は、大学、短大、専門学校で食品関係学科を学ぶためのテキストとすることを前提としながら、管理栄養士国家試験受験のための参考書としても使えるように配慮されている。
Table of Contents
- 1 食生活と食品学各論
- 2 植物性食品
- 3 動物性食品
- 4 油脂食品
- 5 食品の嗜好材料
- 6 嗜好飲料類
- 7 微生物利用食品
- 8 調理加工食品
by "BOOK database"