Bibliographic Information

標準食品学各論

沢野勉編 ; 鵜飼光子 [ほか] 執筆

医歯薬出版, 1999.8

Other Title

Chemistry of food and resources

Title Transcription

ヒョウジュン ショクヒンガク カクロン

Available at  / 75 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書は、大学、短大、専門学校で食品関係学科を学ぶためのテキストとすることを前提としながら、管理栄養士国家試験受験のための参考書としても使えるように配慮されている。

Table of Contents

  • 1 食生活と食品学各論
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 油脂食品
  • 5 食品の嗜好材料
  • 6 嗜好飲料類
  • 7 微生物利用食品
  • 8 調理加工食品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA43996811
  • ISBN
    • 9784263703656
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 181p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top