書誌事項

Modern food microbiology

James M. Jay

(Food science texts series)

Aspen Publishers, 2000

6th ed

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注記

"A Chapman & Hall food science book."

Series changed to: Food science texts series→Aspen food science text series

Includes bibliographical references and index

内容説明・目次

内容説明

The fundamental elements affecting the presence, activity, and control of microorganisms in food are examined in this edition. New chapters on food preservation by modified atmospheres, high pressure and pulsed electric field processing and foodborne pathogens have been introduced.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA47635236
  • ISBN
    • 083421671X
  • LCCN
    99054735
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Gaithersburg
  • ページ数/冊数
    xvi, 679 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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